Padel Joensuu

Tietoa Meistä

Tervetuloa Padel Joensuun upealle Raatekankaalla sijaitsevalle padel-kentällemme! Meidän kenttämme on vuoden 2023 heinäkuussa kohonnut Raatekankaan teollisuusalueelle. Kenttämme vieressä on hyvin parkkipaikkoja eli autollakin varmasti mahtuu tulla urheilemaan. Kentän vierestä löytyy myös pukukoppi mistä löydät mahdollisesti vuokraamasi mailat ja pallot joita voit käyttää vapaasti omalla vuorollasi. Pukukopista löydät myös vessan. Meille on helppoa tulla pelaamaan milloin vain pitkän aukioloajan ja hyvien hintojen ansiosta.

Meillä ei tarvitse tarkistella kalenterista milloin on halvempaa varata kenttä kun kenttämme on aina halpa ja samaan hintaan.
Oletko tulossa pelaamaan perheesi kanssa ensimmäistä kertaa? Eikö omia välineitä vielä löydy? Ei hätää! Meiltä saat vuoronvarauksen yhteydessä vuokrattuun myös mailat sopivaan hintaan myös perheille, opiskelijoille kuin muillekin lajista kiinnostuneille. Ei tarvitse heti harrastuksen aloituksessa välineisiin käyttää rahaa, jos sattuukin että laji ei olekaan omaan makuun.

Olitpa sitten aloittelija tai kokenut ammattilainen, tarjoamme täydellisen paikan pitää hauskaa ystävien ja perheen kanssa sekä kehittää taitojasi.

Emme malta odottaa, että näemme sinut kentällä!

Scroll to Top